Diş Hekimleri İftarda Buluştu

Nisan ayında yapılacak olan TDB Şanlıurfa Diş Hekimleri Oda seçiminde Başkan Adayı Diş Hekimi Davut Aksoy tarafından verilen iftar yemeğinde Şanlıurfa’daki diş hekimleri bir araya geldi.

Nisan ayında yapılacak olan TDB Şanlıurfa Diş Hekimleri Oda seçiminde Başkan Adayı Diş Hekimi Davut Aksoy tarafından verilen iftar yemeğinde Şanlıurfa’daki diş hekimleri bir araya geldi.Bir araya gelen hekimler yapılan davetten memnuniyetlerini bildirirken başkan adayı Diş Hekimi Davut Aksoy’a desteklerini bildirip teşekkür ettiler.
Başkan adayı Aksoy:”Davetimize katılıp bizleri yalnız bırakmayan meslektaşlarıma teşekkür eder 28 Nisan da yapılacak olan TDB oda seçiminde tüm başkan adaylarına başarılar diler hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLARGönderİLGİNİZİ ÇEKEBİLİRŞanlıurfalı Kıbrıs Gazisi Çertik son yolculuğuna uğurlandıGazetecilerden ŞAGAD Başkanı Kamil Güler'e ziyaretDicle Elektrik seçim hazırlıklarını tamamladı, koordinasyon merkezi açılıyorAK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı'dan Kamil Güler'e ziyaretSON HABERLERSiverek'te jandarma silah ve mermi yakaladıGülpınar, Torpil kavramını rafa kaldıracağızKafkas,Bizim adımıza kötü bir oyun, kötü bir sonuçŞanlıurfa'nın Halfeti ilçesindeki seçim sonuçlarına itiraz edildiFakıbaba, Kasım Gülpınar’ı kutladı

KünyeİletişimÇerez PolitikasıGizlilik İlkeleriABONE GİRİŞİVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..AYRINTILARTAMAM