Özyavuz ve MHP’li Adaylar Engelli STK’larıyla buluştu

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Milletvekili Adayları Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneğini ziyaret etti. Programda, kentteki tüm engelli STK başkanları bir araya geldi. MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Milletvekili Adaylarıyla birlikte Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneğini ziyaret edip, kentteki tüm engelli STK Başkanlarıyl buluştu.


Özyavuz ve MHP’li Adaylar Engelli STK’larıyla buluştuYeniden Refah Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İsmail YAVUZ Suruç ilçesinde ziyarette bulunduİYİ PARTİ ADAYI YETİM ENGELLİLER İLE BİR ARAYA GELDİBirecik Esnafı Gökdoğan’ın Ziyaretinden Memnun kaldıİyi Parti Genç Vekil Adayı Güvenç Tütüncüler Çarşı Esnafını Ziyaret ettiALTIN1.281,42 BİST4.716,84 DOLAR19,5617 EURO21,3839 ŞANLIURFA 29°CAZ BULUTLUANASAYFAGÜNDEMEKONOMİSAĞLIKSPORTEKNOLOJİVİDEO GALERİDİĞERÖzyavuz ve MHP’li Adaylar Engelli STK’larıyla buluştuAnasayfa » Gündem » Özyavuz ve MHP’li Adaylar Engelli STK’larıyla buluştu 11 MAYIS 2023 14:39 0 2ABONE OLA+A-


MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Milletvekili Adayları Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneğini ziyaret etti. Programda, kentteki tüm engelli STK başkanları bir araya geldi.
MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Milletvekili Adaylarıyla birlikte Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneğini ziyaret edip, kentteki tüm engelli STK Başkanlarıyl buluştu.
Engellilerin sorun ve taleplerini dinleyen Özyavuz, engellilerin sosyal hayatta daha aktif olması için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti. Özellikle hastanelerde engelli bireylerin sorun yaşamaması için her zaman yanlarında olduklarını belirtirken, engelli STK’ları da bu anlamda Özyavuz’a teşekkür etti.
Uzun süre STK’ların sorunlarını dinleyip, taleplerini not alan Özyavuz, seçimden sonra engellilerin tüm sorunlarını çözmek için Meclis’te daha fazla çalışacaklarını kaydetti.
Engelli STK Başkanları da ilgileri için Özyavuz ve heyetine teşekkür etti.