Siverek ve il genelinde diş hastaneleri iftar sonrası da açık olacak;

Siverek ve il genelinde diş hastaneleri iftar sonrası da açık olacak

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle Siverek ve il genelindeki tüm diş hastaneleri ve merkezlerinde iftar sonrası hizmet verileceğini duyurdu....

 

 

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte Siverek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Hastane yönetiminden vatandaşa sunulan Ağız ve Diş sağlığı hizmeti hakkında Başhekim Dt. İbrahim Hali Yavuzaslan'dan bilgi alan Solmaz, hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik istişarelerde bulundu.

RAMAZAN'DA İFTAR SONRASI HİZMET

Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle Siverek'te ve il genelindeki tüm diş hastanelerinde ve merkezlerinde iftar sonrası hizmet verilmesi için çalışmaların tamamlandığını belirten Solmaz, "Biz tedavi için hastaneye başvuran vatandaşlarımızın hastaneden memnun olarak ayrılmalarını önemsiyoruz. Yöneticilerimiz ile yapılan istişare ile daha nitelikli hizmet sunabilmek için bugüne kadar yapılan hizmetlere neler eklenebilir diye fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

PERSONELLE BİR ARAYA GELDİ

Sağlık tesislerinde çalışan personel ile bir araya gelerek dilek ve temennilerini dinleyen Solmaz, tedavi gören hastaların da durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum