Viranşehir’de amca-yeğen su gölettinde boğuldu;

Viranşehir’de amca-yeğen su gölettinde boğuldu

ŞANLIURFA’nın Viranşehir ilçesinde, tarla sulamak için oluşturulan su dolu gölet çukuruna düşen Canpolat Baran (15) ile onu kurtarmaya çalışan amcası İdris Baran,(24) boğularak hayatını kaybetti....


 

 

 ŞANLIURFA’nın Viranşehir ilçesinde, tarla sulamak için oluşturulan su dolu gölet çukuruna düşen Canpolat Baran (15) ile onu kurtarmaya çalışan amcası İdris Baran,(24) boğularak hayatını kaybetti.

 

Olay, akşam saatlerinde Viranşehir'e bağlı kırsal Büyük Topça Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya evlerinin yakınında bulunan ve tarla sulama için kullanılan yapay çukur gölettin kenarında yürüyen  Canpolat Baran'ın birden dengesini kaybetmesi sonucu içi su dolu çukura düştü. Yeğeninin suya düştüğünü gören amcası İdris Baran, gölette atladı. Yüzme bilmedikleri öğrenilen amca-yeğen bir süre sonra su dolu çukurdan çıkamadı. Uzun süre amca yeğenden haber alamayan yakınları, tarlalarına gittiklerinde Canpolat Baran ile İdris Baran’ı su dolu çukurda hareketsiz bir şekilde olduğunu gördü. Yakınlarının ve mahalle sakinlerinin çabalarıyla çukurdan çıkarılan amca yeğen, özel araçla Viranşehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acilde tedavi altına alınan Canpolat Baran ve İdris Baran’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ölümleriyle yakınlarını yasa boğan amca-yeğenin cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum