Haliliye parkları yaza hazır;

Haliliye parkları yaza hazır

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, parkları yaza hazırlama çalışmaları kapsamında çim budama ve ağaçlandırma çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor....

“Daha Yeşil bir Haliliye” sloganıyla çalışmalarını devam ettiren Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, parkları vatandaşlar için yaşam alanlarına dönüştürüyor.

Yaz ayının gelmesi ile park ve yeşil alanlarda özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler, peyzaj çalışmalarıyla parkları güzelleştiriyor. Mevcut parklara çim budama ve ağaç dikme çalışmalarıyla estetik görüntü kazandıran ve yeşili koruyan ekipler, Fıstık Parkında çalışmalarını tamamlıyor. Kentin değerlerini yansıtan kimlikli parklardan biri olan Fıstık Parkına çim budama ile estetik görüntü kazandıran Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler, çalışmalarını periyodik olarak devam ettiriyor. Mevcut parklardaki ağaçlandırma çalışmalarına Devteyşti Mahallesi 15 Temmuz Parkı ve Ali Şelli Parkı ile devam eden Haliliye Belediyesi, daha yeşil parkları vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

Öte yandan; bünyesindeki Ahşap ve Metal-İş Atölyesi ile üretime devam eden Haliliye Belediyesi, bank, kamelya ve piknik masalarını da ihtiyaç dahilinde tüm parklara kazandırıyor. Yaz ayının gelmesiyle parklardaki hummalı çalışmalar sürüyor.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum