HALİLİYE BELEDİYESİ’NİN AÇTIĞI BİLGİSAYAR KURSUNA YOĞUN İLGİ SÜRÜYOR;

HALİLİYE BELEDİYESİ’NİN AÇTIĞI BİLGİSAYAR KURSUNA YOĞUN İLGİ SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezinde gençlere yönelik açılan Bilgisayar Kursları ile gençler geleceğe hazırlanıyor....

Haliliye Belediyesi Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezinde gençlere yönelik açılan Bilgisayar Kursları ile gençler geleceğe hazırlanıyor.

 Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gençlere yönelik kurslar devam ediyor.

 Açılan kurslara katılan öğrenciler hem meslek sahibi oluyor hem de geleceğe hazırlanıyor. Haliliye Belediyesi Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezinde açılan Bilgisayar Kursuna katılan öğrenciler, kurslar hakkında memnuniyetlerini dile getirerek, bu imkanları kendilerine sağladığı için Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler. Uzman eğitmenler tarafından verilen Bilgisayar Kursu ile gençlere programcılık ve temel bilgiler üzerine eğitim veriliyor.

 Kurslara kayıtların devam ettiğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kayıt olmak isteyen öğrencilerin hafta içi Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezine başvurarak, kayıt oluşturabileceğini ifade etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum