Valilik'ten Şanlıurfaspor için birlik-beraberlik yemeği;

Valilik'ten Şanlıurfaspor için birlik-beraberlik yemeği

TFF 2.Lig'de mücadele eden ve yeni bir teknik direktörle anlaşan Şanlıurfaspor için Valilik tarafından birlik-beraberlik yemeği düzenlendi. Vali Ayhan şampiyonluk inancını dile getirerek "O sene bu sene!" dedi....

ŞANLIURFA- Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'un yeni teknik direktör Serdar Bozkurt ile anlaşmasının ardından bugün Şanlıurfa Valiliği'nce birlik beraberlik yemeği düzenlendi.

Yemeğe ev sahibi Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı İş Adamı Cihan Canbeyli, Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve futbolcular katıldı.

Yemekte futbolculara ve teknik ekibe seslenen Vali Ayhan birlik ve beraberliğin en büyük zenginlik olduğuna dikkat çekti ve şampiyonluk yolunda kendilerine olan inancını dile getirdi. Vali Ayhan "Tüm şehir yürekten inanıyoruz. O sene bu sene! Şanlıurfaspor’umuz için organize edilen birlik ve beraberlik yemeğinde, il protokolümüz ve takımımız ile bir aradayız. Onlar sahada performanslarıyla mücadele ederek, bizler dışarıda her türlü destekle b-a-ş-a-r-a-c-a-ğ-ı-z…" dedi.

Kulüp yönetimi ve futbolcular Vali Ayhan'a teşekkür etti.

Yemek sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum