Şanlıurfa’da nakliye tartışmasında kan aktı: 1 ölü;

Şanlıurfa’da nakliye tartışmasında kan aktı: 1 ölü

ŞANLIURFA’da ev sahibi ile nakliyeci arasında ücret meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada Reşat Kaya (45) hayatını kaybetti....

 

ŞANLIURFA’da ev sahibi ile nakliyeci arasında ücret meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada Reşat Kaya (45) hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan kırsal Yardımcı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ev taşıma için mahalleye giden Reşat Kaya ile henüz ismi öğrenilmeyen ev sahibi arasında nakliye ücreti nedeniyle aralarında tartışma çıktı. Kısa sürede tartışmanın büyümesi üzerine evini taşımak isteyen şahıs tabancayla nakliyeci Reşat Kaya’ya peşpeşe ateş açtıp kaçtı. Vucüduna isabet eden kurşun yarasıyla kanlar içersinde yere yığılan Kaya’yı görenler, durumu jandarma ve 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine geçen sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde Reşat Kaya’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde tamamlanan incelemenin ardından Kaya’nın cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise olaya karşın şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum