Mersavi Gençlik Buluşması'nda birlik ve beraberlik mesajı;

Mersavi Gençlik Buluşması'nda birlik ve beraberlik mesajı

Şanlıurfa'nın önde gelen aşiretlerinden Mersavi Aşireti'nin gençleri, iş adamı Emin Yetim'in ev sahipliğinde düzenlenen "Mersavi Gençlik Buluşması"nda bir araya geldi. Şehitlik Çamlıkta düzenlenen buluşmaya kalabalık bir genç grubu katıldı....

Şanlıurfa'nın önde gelen aşiretlerinden Mersavi Aşireti'nin gençleri, iş adamı Emin Yetim'in ev sahipliğinde düzenlenen "Mersavi Gençlik Buluşması"nda bir araya geldi. Şehitlik Çamlıkta düzenlenen buluşmaya 5 bin kişilik genç bir grubu katıldı.

 

Programda konuşan Emin Yetim, "Eskiden bize el sallayarak Mersavi Aşiretinin 3 bin, 4 bin, 5 bin oyu var diyenler artık, Bizim 40 bin, 50 ve hatta 60 bin oyumuz var" diye vurgu yaptı. Yetim, gençlere birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Seçimlerde bizlere her zaman destek veren gençler bizim için gurur verici bir mücadele verdi. Kapı kapı dolaştılar, sahada oldular, dostlarından, komşularından, akrabalarından ve kirvelerinden oy istediler. Kendileri için ciddi bir mücadele verdiler. Bu toplantının asıl amacı bu" dedi.


Yetim, konuşmasında ayrıca, "Şanlıurfa'da yönetimsel olarak siyaset anlamında STK anlamında ciddi bir başarı elde ettik. Tabi bu başarının arkasında sizler varsınız. Bu başarı sadece benim şahsımla olmaz ailemle tek olmaz. Evet, gece gündüz demeden mücadele verdik. Her zaman başımız dik önce Allah'ın sayesinde sonrada sizlerin sayesinde. Bundan dolayı bundan sonraki süreçte daha iyi başarılar elde edeceğimize gerçekten samimi olarak inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum