Karaköprü Müftüsü Emiri: Çocuklar için her türlü gayreti seferber ediyoruz;

Karaköprü Müftüsü Emiri: Çocuklar için her türlü gayreti seferber ediyoruz

Karaköprü Müftüsü Sacit Emiri, gençlerin ve çocukların milli ve manevi değerlerine saygılı, vatanına devletine bağlı bireyler olarak yetişmeleri için her türlü gayreti gösterdiklerini söyledi...


Karaköprü İlçe Müftülüğüne atandığı günden bu yana çocuklara olan yaklaşımıyla dikkat çeken Müftü Sacit Emiri, bulunduğu her ortamda çocuklar tarafından sevgi ve büyük bir teveccühle karşılanıyor.

Karaköprü İlçe Müftüsü Sacit Emiri, çocuklara gösterdiği sevgi ve ilgiyle ilçe halkının da takdirini kazanıyor.

 Emiri, bu konuda yaptığı açıklamada, çocukların ve gençlerin yarınların mimarları olduğunu ve bu nedenle onlara sahip çıkmanın ve benlik inşalarına katkı sağlamanın önemini vurguladı.

Emiri, "Bizim onlara gösterdiğimiz sevgiden dolayı onlar da bize teveccüh gösterip girdiğimiz her ortamda yanımızda yer almaktadırlar. Hayatın her alanında çeşitli hizmetler sunan Diyanet İşleri Başkanlığı olarak gençlerimiz ve çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine saygılı, vatanına devletine bağlı bireyler olarak yetişmeleri için her türlü gayreti seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz" dedi.

Emiri, sözlerini Furkan Suresi'nin "Ey Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, göz aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl" ayetiyle tamamladı

Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum